пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

НУШ. Блум, Стандарт і завдання для мислення високого рівня


10 жовтня 2019 в ЕНВК"ЗНЗ- ДНЗ"№6 відбулося чергове заняття у педагогічному ательє, ініційоване директором Марієвою І.Г.

У моїй практиці методиста вперше зустрілася із ситуацією, коли директор, особисто, не лише переймається оснащенням школи, а й проблемами якості освітнього процесу,   звертається  з конкретним завданням до методиста.


На практиці розбиралися з таксономією Блума, її місцем у Державному Стандарті початкової школи, вчилися створювати навчальні завдання високого рівня.








Яблука "пізнання" теж були на заході для вчителів з педагогічного дизайну...Поки споживали "вітаміни", вчилися зчитувати QR-коди через Viber. Заглянули через QR-код до моделі випускника на Педагогічному Колесі А.Каррингтона. Технології теж важливі!


Командна робота - запорука успіху у будь-якій справі! Партнерство - складова формули нової школи. Зусиллями керівника створено сучасні матеріально технічні умови, яким можуть позаздрити вчителі багатьох шкіл. Творча і натхнена праця, на яку сподівається і директор у тому числі ,  тепер залежить від бажання вчителів змінюватись, як того вимагає час. Це не просто...

УСПІХІВ всім!

Немає коментарів:

Дописати коментар