середу, 2 жовтня 2019 р.

Співпраця з батьками у мережі


01.10.2019 Науково-методичним центром спільно з адміністрацією ДНЗ№8 для батьків були проведені батьківські збори «Мережева комунікація з батьками в ДНЗ №8».

Нове покоління набирає обертів, диктуючи нам свої правила, що ми неповинні ігнорувати. У такій ситуації найкращим рішенням є тільки симбіоз поколінь — максимальне взаєморозуміння та співпраця.

Метою спільного заходу було залучення батьків до створеного в ДНЗ№8 хмаро орієнтованого освітнього середовища.

У ході заходу батьки познайомилися із законами, які регламентують питання щодо захисту персональних даних та доступ до публічної інформації, про закрите е-середовище для спілкування батьків з вихователем.

Директор ДНЗ№8 Шорш С.Л. розповіла про практику використання хмарних технологій у своїй управлінській діяльності, продемонструвала батькам віртуальний кабінет директора та «Виховательську ДНЗ№8».

Вихователь-методист Маякова І.В. познайомила присутніх результатами опитування батьків щодо їх готовності до тісної співпраці у мережі.

Вихолатель Пшеничникова Г.М. поділилася своїм досвідом щодо функціонування е-середовища «Перлинка» для комунікації з батьками у 2018-2019 н.р.

Презентація методиста


Немає коментарів:

Дописати коментар