пʼятницю, 25 січня 2019 р.

Проблематика та практика уроку 21 століття


       Сучасний світ більше не винагороджує нас тільки за те, що ми знаємо, - він винагороджує нас за те, що ми можемо робити з тим, що знаємо 

                                                                                (А. Шляйхер)


24.01.2019 відбувся круглий стіл "Від слова до діла. Проблематика та сучасна практика компетентнісно спрямованого уроку 21 століття"

Захід проходив у рамках спільної діяльності КЗ "ЗОІППО"ЗОР та Науково-методичного центру м.Енергодара щодо розвитку професійної компетентності адміністрацій шкіл міста в умовах реформування освіти.


Можливості Facebook дозволяють знаходити цікавих професіоналів і співпрацювати з ними. Так віртуальними учасниками круглого столу стали Бєлий Володимир, заступник директора Херсонського фізико-технічного ліцею, експерт «РПР-Освіта» (експерт РПР, Стратегічної дорадчої групи при МОН, член робочої групи, що працювала над проектом закону ), Горбачов Сергій, директор СШ 148 ім. Івана Багряного м. Києва / Secondary school 148 Kyiv

Цікаво, коли на заході лунають різні думки, коли не погоджуються, аргументують власну думку!

На круглому столі розглядалися практичні кроки вчителів, заступників директорів, директорів, які шукають і будують власні моделі супроводу сучасного уроку, де мають формуватися в учня  навички 21 століття.

Що робити? Було сформульовано дві позиції (у матеріалах). Цікаво, який шлях оберуть школи міста?.. 

Як показали виступи, на шляху розвитку нових моделей супроводу сучасного уроку: Воробйов Л.М., директор ЕЗОШ№2 та команда його заступників, команда директора ЕНВК№6 Марієва І.Г.,  заступника директора з НВР, колективу педагогів.

Слова подяки: Цемко С.А., директору НМЦ,   Перцовій Н.І., старшому викладачу кафедри менеджменту освіти та психології КЗ “ЗОІППО”ЗОР; Чернявській І.В., вчителю НУШ ЕНВК№6, Іванісовій О.Є., ЗДзНВР ЕНВК№6, Невтирі О.М., ЗДзНМР ЕЗОШ№2, Матвєєвій В.В., Кабаковій О.В., вчителю фізики ЕНВК№5.

Немає коментарів:

Дописати коментар