середу, 23 січня 2019 р.

Проект для шкіл "Збудуй своє майбутнє"



Светлана Иванисова  рекомендує

[21 січня 2019]

Хочете взяти участь у міжнародному літньому таборі зі сталого розвитку для підлітків? А втілити власний проект, що допоможе розв’язати проблему зі сміттям, енерго- чи водозбереженням, споживацькими звичками, захистом довкілля у вашому місті чи селі? Тоді приєднуйтесь до проекту для шкільної молоді “Збудуй своє майбутнє!”.

Організація "Вчителі за демократію і партнерство" спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довікілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU розпочинає всеукраїнський освітній проект зі сталого розвитку для старшокласників "Make Your Future Self" (Збудуй своє майбутнє).

Якщо ваш навчальний заклад прагне позитивних змін, готовий до нових викликів і дійсно дбає про сталий розвиток й громадянську активність учнів – приєднуйтесь! Якщо у ваших учнів є ідея проекту, але бракує інструментів й підтримки для її реалізації, – приєднуйтесь!

Тривалість проекту – один рік (січень-грудень 2019). Для участі у проекті будуть відібрані 15 шкіл з усієї України

Щоб приєднатися до проекту, до 10 лютого 2019 включно заповніть реєстраційну форму за вказаним посиланням. Результати відбору будуть оголошені 17 лютого.


Олена Харченко  розповідає що і як...

Стартував українсько-німецький проект з освіти для сталого розвитку для шкіл. Подати заявку на участь можна до 10 лютого включно.

ЯКІ МОЖЛИВОСТІ НАДАЄ ПРОЕКТ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ ТА УЧИТЕЛІВ?


📌 Безоплатна участь у 7-денному навчанні у Києві на практичних тренінгах зі сталого розвитку та соціального проектування (школа додатково отримає – навчально-методичні матеріали й консультування).

Тренінги відбудуться 14-17 та 29-31 березня у Києві. Команда школи складатиметься з одного вчителя та двох-чотирьох школярів віком 13-16 років.

📌 Спланувати й успішно реалізувати від А до Я власний проект зі сталого розвитку за підтримки експертів. Найкращі учнівські ідеї проектів будуть фінансово підтримані!

📌 У серпні учні, які добре володіють англійською мовою, матимуть можливість безоплатно взяти участь у 5-тиденному міжнародному освітньому таборі разом з молоддю з Польщі та Молдови.

📌 Представники шкільних команд зможуть взяти участь у Зеленому Ярмарку у Києві за участю успішних громадських та підприємницьких ініціатив України у сфері сталого розвитку. А також презентувати результати власного проекту сталого розвитку на Ярмарку.

Якщо ваш навчальний заклад прагне позитивних змін, готовий до нових викликів і дійсно дбає про сталий розвиток й громадянську активність учнів – приєднуйтесь! Якщо у ваших учнів є ідея проекту, але бракує інструментів й підтримки для її реалізації, – приєднуйтесь!


Тривалість проекту – один рік (січень-грудень 2019). Для участі у проекті будуть відібрані 15 шкіл з усієї України.

Немає коментарів:

Дописати коментар