середу, 12 січня 2022 р.

Практикум для вчителів ЕГ№4

 


    10.01.2022,  в рамках роботи зимової вчительської сесії “Траєкторія професійного розвитку вчителя в контексті завдань школи”, в ЕГ№4 завершено цикл практикумів для вчителів з теми “Самооцінка професійної компетентності за критеріями Професійного стандарту вчителя”. У навчанні взяли участь 18 педагогів.
    Мета заняття: забезпечення розвитку здатності педагогів здійснювати моніторинг власної педагогічної діяльності та визначати індивідуальні професійні потреби.    
    Очікувані результати: слухач отримує інструментарій для здійснення самооцінки професійної компетентності згідно вимог чинного законодавства; може перевіряти і оцінювати власну здатність до саморозвитку; здійснює самооцінку професійної компетентності та складає план підвищення кваліфікації на основі власних досліджень; долучається до колег, які мають спільну тематику для подальшого професійного розвитку.
Група вчителів ЕГ№4 під керівництвом Лаврьонової І.П., заступника директора з НВР, приступила до освоєння інструменту, який допомагає упорядкувати інформацію про результати процесів самодіагностики рівня професійної компетентності  та приступити до планування ПК, вибору суб'єктів підвищення кваліфікації. 

    Успіхів керівниці ЕГ№1 Воробйовій О.Д. та педагогам, які шукають раціональні шляхи упорядкування своєї діяльності аби умови праці  стали більш  комфортними.

Немає коментарів:

Дописати коментар