пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Моніторинг впровадження інновації в ДНЗ№15



07.11.2019 Науково-методичним центром в ДНЗ№15 було проведено інструктивно – методичну нараду за результатами внутрішнього моніторингу стану впровадження електронного документообміну засобами Google-диску. У впровадженні інновації задіяно 10 працівників закладу: директор, вихователі-методисти, психолог, соціальний педагог, сестра медична, педагоги, діловод.

Метою внутрішнього моніторингу щодо стану функціонування єдиного обміну інформацією та документами з використанням Google-диску стало виявлення відхилення від правил суб’єктами, задіяними у процесі управління інформацією та усунення недоліків; визначення стадії впровадження інновації. 

У програмі моніторингу: 

1. Самооцінка директора ДНЗ№15 щодо функціонування внутрішнього документообміну. 
2. Оцінка ступеня готовності суб’єктів до роботи з електронними таблицями та документам у режимі спільного редагування працівниками ДНЗ №15. 
3. Оцінка якості дотримання Правил роботи з електронним документообміном в ДНЗ №15 у режимі спільного редагування працівниками ДНЗ№15. 
4. Визначення стадії впровадження інновації за результатами досліджень. 
5. Прийняття управлінського рішення. 

Намагаємося боротися з формальним ставленню до такого роду досліджень, щоб люди їх не боялися, говорили про проблеми і не боялися бути покараними. Від цього виграють всі. Партнерство і дотримання єдиних правил - шлях до комфортних умов праці. 

Ласкова Н., методист НМЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар