вівторок, 13 червня 2017 р.

Перші випускники академії Cisco ЕЗОШ№2



Вітаємо Трубіцину Анастасію, вчителя інформатики  ЕЗОШ№2, яка успішно підготувала учнів ЕЗОШ№2 за програмою міжнародної академії Cisco! Вперше у нашому місті! 


Вітаємо випускників ЕЗОШ№2 та їх батьків з навчальними досягненнями 
міжнародного рівня! 

Сертифікати отримали:
11-А клас:
Бойко Вікторія (з похвальним листом за відзнаку)
Шевель Антон
Чистобородова Кристина
11-Б клас:
Дорошенко Анна
Опалінска Вікторія
Тимошенко Вікторія (з похвальним листом за відзнаку) 
11-В клас:
Полтавец Іван
Селіванов Микита
Неділько Олег

Інформація від Трубіциної А.Л.
Ссылка на сертификаты
Что дают сертификаты (информация по курсу)
Після вивчення курсу академії Циско  учні, за бажанням, можуть перевірити свої знання та здати кваліфікаційні заліки, отримавши стандартні міжнародні промислові сертифікати з навичок роботи з апаратним і програмним забезпеченням. 

Наприклад сертифікат CompTIA A+ Комп’ютерного департаменту Асоціації телекомунікаційної промисловості (Computing Technology Industry Association – CompTIA) та сертифікат Адміністратор EUCIP ІКТ (European Certification of Informatics Professional) Ради Європейських професійних спільнот з інформатики (Council of European Professional Informatics Societies). Дані сертифікати є підтвердженням професійної підготовки спеціалістів для міжнародної спільноти роботодавців у галузі ІКТ.

 
Сертифікати курсів в області IT згідно з Болонською системою можуть використовуватися в якості бонусів при навчанні в університетах і коледжах за такими спеціальностями, як комп'ютерні науки та телекомунікації. Після закінчення кожного курсу є можливість скласти сертифікаційний іспит та отримати промисловий сертифікат. Учням, які успішно закінчили курси надаються певні знижки при здачі екзаменів на отримання промислових сертифікатів у спеціалізованих Центрах сертифікації.
--
stasiascani@gmail.com - Трубіцина Анастасія 

Немає коментарів:

Дописати коментар