четвер, 15 червня 2017 р.

Результати: досягнення і проблеми ММО вчителів інформатики



15.06.2017 на базі Науково-методичного центру відбулося підсумкове засідання міського методичного об’єднання вчителів інформатики. На заході були присутні 13 вчителів інформатики. Матеріали засідання ММО

Керівник ММО вчителів інформатики Московська М.М. познайомила присутніх з результатами аналізу діяльності ММО вчителів інформатики у 2016-2017 н.р.


З позиції  методиста НМЦ, який опікується ММО вичтелів інформатики, можу відзначити, що момент "застою" зрушено з мертвої точки! Особливо радують своєю активністю молоді вчителі. Навіть якщо вчителю присвоєно ІІ кваліфікаційну категорію за результатами атестації - вчителі досягами педагогічних висот справжніх професіоналів! Приємно, що у спільноті інформатиків міста з'явилися ті, що бажають і роблять перші значні кроки у розбудові Е-школи! Подяка Вам: Трубіцина А.Л., вчитель інформатики ЕЗОШ№2 та Лотошнікова Н.С., вчитель інформатики ЕНВК "ЗНЗ-МНВК"!

 Визначними подіями 2016-2017 н.р. у спільноті вчителів інформатики міста стала поява філіалів академії CISCO на базі ЕЗОШ№2 (тьютор: Трубіцина А.Л., вчитель інформатики), ЕЗОШ№7 (тьютор: Московська М.М., вчитель інформатики.

Вперше учні міста (ЕЗОШ№2, ЕЗОШ№7) випробовували свої знання та уміння з інформатики і у міжнародній олімпіаді «Cisco NetRiders» (2 учні).

Вперше учні міста (ЕЗОШ№2, ЕЗОШ№7) за результаттами навчання курсу за вибором (програма Cisco) отримали сертифікати міжнародного зразка (12 учнів).

Усім вчителям гарного літнього відпочинку і творчих сил для розбудови Е-школи!

Немає коментарів:

Дописати коментар