пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Міський портал "Відкрита початкова школа"

22 грудня 2016 року для заступників директорів з НВР та керівників ММО вчителів початкових класів було проведено творчу майстерню щодо використання ВЕБ-ресурсу в професійній діяльності вчителя початкових класів.


На заході було підведено підсумки результатів спільної діяльності вчителів початкових класів ЗНЗ міста по збору, експертизі ЕОР, що використовуються вчителями у щоденній педагогічній практиці.


Методисти НМЦ Ласкова Н.О., Добрева А.І. та програміст Кацен О.В. обробили отриману від закладів інформацію, розробили сайт "Відкрита початкова школа" та презентували його учасникам майстерні.

Сайт  динамічний, постійно оновлюється не лише його модераторами, а й вчителями –користувачами. За задумом авторів, інформацію на сайт можуть завантажувати заступники директорів, що опікуються питаннями початкової освіти, керівники ММО через власний аккаунт на Google.

Автори сайту "Відкрита початкова школа" звертаються до вчителів початкових класів нашого міста з пропозицією приєднатися до розвитку спільного ресурсу, який може бути надзвичайно корисним не лише для вчителів, а й для учнів та їх батьків. 

Немає коментарів:

Дописати коментар