середа, 9 червня 2021 р.

Літня вчительська сесія

 


Завершуємо рік вчительських сесій у      

  м. Енергодарі!

    Цього разу літня вчительська сесія 

"НОВИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР. ІНФОРМУЄМО. ПЛАНУЄМО. ДІЄМО" 

Запрошуємо  керівників/керівниць ЗЗСО, заступників/заступниць директора, вчителів/вчительок - тих, кому цікаво, і тих, хто з позитивом налаштований на зміни в освіті і готовий діяти у своїй школі!

ЩО НА ВАС ЧЕКАЄ?
Керівництву і вчителям діяти треба разом, тоді й результати у школи будуть кращими!

Наша мета: забезпечення планування діяльності в закладі освіти на основі самооцінки освітніх та управлінських процесів відповідно до нормативної бази Державної служби якості освіти; залучення педагогів до діяльності, визначеної професійним стандартом.

  
Завдання

1. Познайомити керівників ЗЗСО та їх заступників з формою та завданнями цільових консультацій від ЦПРПП “Інформаційний дайджест. Актуально в освіті”. Випуск 1.

2. Розглянути значимість систематизації ЕОР вчителя з предмету через призму професійної компетентності вчительства за професійним стандартом. Цифровий освітній контент для здобувачів освіти.

3. Розглянути приклад планування (напряму/розділу) діяльності закладу освіти на основі самооцінки якості освітніх та управлінських процесів за методиками Державної служби якості освіти України під час інституційного аудиту.

Детальніше при реєстрації


Немає коментарів:

Дописати коментар