середа, 26 грудня 2018 р.

Найкращий клас у світі

У січні 2019 року у Науково-методичному центрі відбудеться круглий стіл, де будуть обговорюватися практичні кроки щодо здійснення моделі методичного супроводу компетентнісно спрямованого  уроку у школі.

МОН України рекомендує керівникам шкіл, їх заступникам, вчителям познайомитись з книгою А.Шляйхера " «Найкращий клас у світі: як створити систему освіти 21-го століття» 

Новини з "Освіторії"...

Чому варто прочитати книгу ініціатора PISA

У легко написаній та лаконічній книзі Шляйхера «Найкращий клас у світі: як створити систему освіти 21-го століття» описані міфи, що стримують освітні системи багатьох країн. Раджу почитати її всім, хто зацікавлений або певним чином залучений до освітньої реформи, хто хоче розібратися, що таке PISA, адже цього року Україна вперше взяла участь у міжнародному рейтингу.


Зараз відчуваю, що багато людей, навіть глибоко залучених в освітню сферу, втрачають орієнтири української освітньої реформи або не зовсім розуміють інструменти, які використовуються. Ця книга — подарунок долі для нас, адже вона показує широку картину необхідності змін. При цьому всі її висновки реально підтверджені дослідженнями, що тривали близько 20 років, а не взяті зі стелі.

Детально читати тут...

Немає коментарів:

Дописати коментар