середу, 30 серпня 2017 р.

Реформа освіти. Статистичні звіти на ІСУО

30.08.2017 р. відбулася інструктивно-методична нарада  за участю спеціалістів управління освіти м.Енергодара, методиста НМЦ, членів адміністрації ЗНЗ міста, що формують статистичні звіти ЗНЗ-1, 77 РВК.

 На інструктивно-методичній нараді розглядалися питання, пов'язані з якістю електронних баз навчальних закладів, моделі організації роботи персоналу з інформацією за програмою "Курс.Школа"та регламентів роботи щодо формування статистичних звітів у 2017/2018н.р..

 Коли ми говоримо, що сьогодні адміністрація школи перевантажена збором інформації, яка також лягає на плечі вчителів, то ми не зовсім об'єктивні. Причина залучення вчителів сьогодні до такої роботи -  це ознака низького рівня менеджерських навичок адміністративного персоналу. Адже, починаючи з 2010р. заклади освіти міста і області  залучилися до впровадження програмного комплексу "КУРС.ШКОЛА", який дозволяє формувати різні звіти в автоматичному режимі.

Вже не один рік поспіль директор ЕБЛ Мятович І.В. формує звіти для управління освіти в автоматичному режимі одним натиском кнопки "сформувати звіт". Ірина Володимирівна самостійно веде  бази даних про учнів та вчителів ліцею, успішно справляється з програмою без сторонньої допомоги, вивільняє час своїх заступників для виконання інших важливих завдань по управлінню навчально-виховним процесом.


Учасники наради також відвідали вебінар з теми інструктивно-методичної наради.

Посилання на вебінар https://goo.gl/6rRFxX
Посилання на канал https://goo.gl/aMsuc7
Григоренко О. Стан розбудови ІСУО

Немає коментарів:

Дописати коментар