середу, 23 серпня 2017 р.

Найактивніші учасники проекту "Простір відкритої освіти"

ВІТАЄМО НАЙАКТИВНІШИХ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ "ПРОСТІР ВІДКРИТОЇ ОСВІТИ"




Попкова О.П., вчитель початкових класів ЕНВК№5

https://docs.google.com/document/d/1Qua4mzkfOggjd_YMx7FsruOMjedaHhex8MuKKjC6icQ/edit

Олена Павлівна успішно реалізувала на практиці модель навчання “BYOD” (принеси свій пристрій) зі своїми учнями; успішно застосовує на уроках педагогіку партнерства. Вчитель, учні та їх батьки взаємодіяли в інтерактивному навчальному середовищі на платформі ClassFlow упродовж 4-х років.




Невтира О.М., заступник директора з НВР ЕЗОШ№2. Стала лідером серед заступників директорів з НВР міста щодо залучення педагогів школи до реалізації завдань проекту. Ольга Михайлівна - яскравий приклад для наслідування вчителями: активно займається самоосвітою, використовуючи сучасні методичні форми; застосовує хмароорієнтовані сервіси в управлінській діяльності (віртуальний методичний кабінет http://zastypnukschool2.blogspot.com/ ) та у практиці вчителя історії; розвиває систему управління інформаційними потоками в ЕЗОШ№2 засобами хмарних технологій.




Марієва І.Г., директор ЕНВК “ЗНЗ-ДНЗ”№6, - лідер проекту серед керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста. Під керівництвом Ірини Геннадіївни в навчальному закладі відбуваються перетворення, спрямовані на розбудову Е-школи: колектив закладу пройшов сертифікацію “100% володіння ІКТ на базовому рівні”; завершується навчання педагогів за програмою “ВЕБ 2.0 в професійній діяльності”; впроваджує хмароорієнтовані сервіси в практику керіника навчального закладу; персонально веде і розвиває офіційний сайт школи ( http://envk6.klasna.com/ ); активно займається самоосвітою в галузі ІКТ, використовуючи різноманітні методичні форми; створює умови для впровадження дистанційної підтримки інклюзивної освіти засобами ІКТ.




Лотошнікова Н.С., вчитель інформатики ЕНВК “ЗНЗ-МНВК”. Стала лідером серед педагогів міста щодо самоосвіти за різними формами у напрямку створення мережевого навчального середовища учня, яке будується на принципах відкритої освіти. Створює дистанційні навчальні курси з предмету інформатика.




Тищенко Т.К., заступник директора з НВР ЕНВК “ЗНЗ-ДНЗ”№9 - лідер проекту серед заступників директорів з НВР міста щодо самоосвіти в рамках завдань проекту та залучення педагогів комплексу до участі у заходах проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар