пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Хмарні технології у роботі завідувача ДНЗ

         




                 14.04.2017 в НМЦ відбулася інструктивно-методична нарада для завідувачів ДНЗ з питань моніторингу стану інформатизації у 2016-2017н.р. У заході взяли участь 8 завідуючих ДНЗ та 4 вихователі-методисти.

Матеріали наради

Метою наради стало не лише інструктування завідувачів ДНЗ щодо організації процедури моніторингу в навчальному закладі, а й продовження роботи щодо формування навичок застосування інструментів Google-диску при зборі, формуванні, обробці інформації, що підлягає аналізу та прийняттю управлінського рішення.

Нарада розпочалася привітанням завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ, які успішно завершили навчання пролонгованого семінару-практикуму: “Впровадження хмарних технологій в управління ДНЗ”, а саме:Невмиваки І.К., завідувача ДНЗ№15, Чеботарь О.О., завідувача ДНЗ № 4, Шорш С.Л., завідувача ДНЗ №8, Голови В.Д., завідувача ДНЗ№13, Балагурової І.В., вихователя-методиста ДНЗ№13 та Бойко С.В., вихователя-методиста ДНЗ№8.

У ході роботи обговорювалося питання щодо подолання формальних підходів у здійсненні моніторингу діяльності навчального закладу; розглядався алгоритм організації і проведення моніторингу стану інформатизації в ДНЗ у 2016-2017 н.р.; проводився практикум щодо організації роботи з Google- інструментами в ДНЗ.

Мене приємно вразила атмосфера наради! В аудиторії відчувалося непоказне бажання змінювати себе, щоб змінити свою роботу накраще!




Немає коментарів:

Дописати коментар