четвер, 1 грудня 2016 р.

Новини з відкритих уроків конкурсу «Вчитель року – 2017»



У рамках проведення міського етапу конкурсу «Вчитель року -2017» конкурсантами Трубіциною А.Л., вчителем інформатики ЕЗОШ№2 , та Висоцькою О.С., вчителем інформатики ЕНВК№5, проведено відкриті уроки інформатики.


28.11.2016 було проведено урок інформатики у 6-А класі ЕБЛ з теми: «Операції над об’єктами і групами об’єктів файлової системи» вчителем інформатики ЕЗОШ№2 Трубіциною А.Л.


Матеріали уроку для учнів і навчання було розміщено у середовищі, створеному за допомогою онлайн-платформи Versal (https://versal.com/learn/kyxvrn/lessons/1). Використане на уроці відео (https://stasiascani.github.io/open/index.html) вивільнило вчителя від «нудного» повторення для учнів інструкцій і алгоритмів. Учні мали змогу працювати у власному темпі, змогу повернутися до пояснення у зручний для себе спосіб. Фотоальбом

Висловлюємо слова подяки директору ЕБЛ Мятович І.В. , учням 6- А класу за теплий і радушний прийом!


30.11.2016 було проведено урок інформатики у 11-Б класі ЕНВК№1 з теми: «Діаграми в Excel» вчителем інформатики ЕНВК№5 Висоцькою О.С.
Оксана Степанівна викладає інформатику у школі з російською мовою навчання, але досить легко перейшла на українську мову і успішно пройшла це випробовування.Фотоальбом

Дякуємо директору ЕНВК№1 Крамаренко Т.В., учням 11- Б класу за емоційну підтримку конкурсанта та привнесену святковість заходу!

Немає коментарів:

Дописати коментар