середа, 18 листопада 2020 р.

Організація навчання в GSuite

 



        Як організувати онлайн навчання в GS, щоб воно було продуктивним і взаємоприємним?

        17.11.2020 в G Meet було проведено семінарське заняття для вчителів-предметників ЕНВК№1, які викладають у 5-х класах. У заході взяли участь 20 педагогів, серед них: Стьопіна І., директор ЕНВК№1, Бондажевська О., методист ЕНВК№1, Каба Т.,ЗДзНВР, Чекамова С., ЗДз ВР та вчителі. 

        Напередодні семінару вчителі-предметники мали можливість познайомитись з результатами вивчення активності і продуктивності навчального тижня у період карантину в ЕНВК№1 з 03-06.11.2020, оцінити власні активності, критично поставитись до своїх практики дистанційного навчання. 

        У ході семінарського заняття говорили про таке:

1. Яке воно - навчання через екран комп’ютера?

2. Скринінг проблем навчання вдома.

3. Вимірюємо навчальний час учня.

4. Які освітні ресурси треба підготувати вчителю для учня?

5. Як працювати вчителям-предметникам з шаблоном “Тижневий план учня”?

6. Класному керівнику. Як інформувати учня про план на тиждень у GS Класі? 


        На семінарському занятті було застосовано перевернуте навчання. Учасники до початку заходу занурюються в проблему, обмірковують її, тобто готують свою свідомість до сприйняття того, що буде відбуватися на зустрічі. Ми не витрачаємо час на детальні пояснення, переконання опонентів. Нам треба - прийняти рішення, як ми будемо діяти далі. Важливо, щоб наші дії змінили ситуацію на краще. Робота з консоллю адміністратора хмари дозволяє збирати будь-яку статистику для аналізу і прийняття рішень. Тож ми економимо час на збирання самої інформації, не відволікаємо вчителів. Кожен сам себе оцінює і робить для себе власні висновки - що маю змінити у своїй роботі. А на семінарі вже демонструємо, як на практиці можна покращити процес.


    Якщо Вас зацікавила тематика і зміст - пишіть. Розкажемо, покажемо, допоможемо реалізувати на практиці і в вашій школі.

Контакти: en.cprpp@gmail.com


                                                                          Наталя Ласкова,консультанти ЦПРПП

2 коментарі:

  1. Дякую вам за цікавий матерал. Дуже хотілося взяти участь у семінарі, але не вдалося ввійти( техніка підвела). Багато можна взяти і нам на замітку, вчителям початкової школи. особливо зацікавив план для учня.

    ВідповістиВидалити
  2. Звертайтесь! Дякую за коментар!

    ВідповістиВидалити