четвер, 12 листопада 2020 р.

Координація діяльності вчителів – предметників 5-9 кл. у період карантину

 


Супервізія в ЕНВК№1. Координація діяльності вчителів – предметників 5-9 кл.  у період карантину

    11.11.2020 для адміністрації ЕНВК№1 в GMeet  було проведено консультативне заняття, де розглядалося  питання організаційно-управлінських дій, спрямованих на створення оптимального розкладу онлайн-уроків в  GMeet, які проводять вчителі-предметники 5-9 класів. У заході взяли участь: Стьопіна І.А., директор ЕНВК№1, Бондажевська О.П., методист ЕНВК№1, Чекамова С.М., ЗДзВР, Волкова Л.Л., Дмитрів О.О.,Каба Т.І. – ЗДзНВР.

     Починаючи з вересня  2020 р. в ЕНВК№1 відбувається системне впровадження G Suite for Education в освітній процес.

    У період осінньої вчительської сесії адміністрація школи та всі педагоги вчилися використовувати  GMeet  та  створювати  різноманітні завдання, використовуючи  різноманітні функції GS Classroom. Настав час набуті навички використати у навчанні учнів, які сьогодні навчаються дистанційно.

     Попередньо,10.10.2020, з  адміністратором шкільної хмари Бондажевською О.П. в GMeet було проведено заняття по формуванню статистичних відомостей за перший тиждень дистанційного навчання за допомогою консолі адміністратора  GS.

   Триває підготовка до семінарського заняття для вчителів-предметників ЕНВК№1, де будуть розглядатися питання партнерської комунікації вчителів, учнів та їх батьків в дії -  результати першого тижня дистанційного навчання в ЕНВК№1 і як покращити процес.

                                                                       Наталя Ласкова, консультант ЦПРПП

 

3 коментарі: