четвер, 26 грудня 2019 р.

Підсумки 2019

Добігає свого завершення 2019 рік...

Яким він був для мене, як методиста НМЦ управління освіти м.Енергодар?
Рік був плідним у сенсі зустртічей з # ВАЖЛИВИМИ ЛЮДЬМИ в освітньому просторі нашого міста. 

# ВАЖЛИВІ ЛЮДИ створюють # ВАЖЛИВІ ПОДІЇ  в освіті. Саме вони і є  тією рушівною силою, яка запускає на практиці механізм незворотнього руху вперед до розвитку освіти України! 

Чому буває важко? Змінювати "застарілу" систему в освіті її ж  методами - це безглуздя! Це те, що сьогодні в освіті чинить супротив і перешкоджає виходу її зі стану хаосу і турбулентності... Але ж зміни приходять туди, де їх кличуть і радо відчиняють двері! Далі діють закони фізики - механізм запущено і це вже дуже важливо!

Дякую за партнерську співпрацю віртуальних експертів в освіті: Бєлому В., Громовому В., Горбачову С., Пєрцовій  Н., Іванісовій С.; науковцям:  Сокол І., Черніковій Л., Швецю Ю.,  Нанаєвій Т., Богачкову Ю; авторці "Освіторії" Павловій О.; вчителям-новаторам Запорізького краю Жуку О., Мельник Ю., Волконітіній  Ю. Маю  завдячувати  цим людям за партнерську допомогу у формуванні   цілісної картини цифрового перетворення в освітньому просторі!

Дякую за практичні кроки у "вживленню" інноваційних ідей щодо процесів цифрової трансформації в закладах освіти м. Енергодар: директорам шкіл Марієвій І., Воробйову Л., Мятович І.; директорам дитячих садків Шорш С., Невмиваці І., Афанасенко Т. Маю їм завдячувати за впровадження практики управління інформаційними потоками засобами Google-диску в управлінській діяльності.

Дякую начальнику УО Букреєвій С.М. та директору НМЦ  Цемко С.А. за можливість  втілювати інноваційні ідеї в практику ЗЗСО, ЗДО, ЗПО нашого міста!

Рік Новий - казковий час!
Хай здивує щастям ВАС!

Усім ДЯКУЮ за співпрацю!!!


13 коментарів:

  1. Дякую, за допомогу, за зміни в моїй професійній діяльності. Нехай рік Новий принесе браве здоров'я, успіхи у справах.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за співпрацю! Сподіваюсь на те, що продовження "диджіталізації" в ДНЗ№8 триватиме!
      З Новим роком

      Видалити
  2. Бажаю вам в рік Щура побільше практичності і цілеспрямованості, великодушності і світлого розуму, грошових злив і величезної удачі у всіх починаннях! Бажаю трохи любовної сентиментальності, емоційності, крапельку безглуздості і впертості. І неодмінно — виконання всіх заповітних бажань! З Новим роком!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Навзаєм! Стійкості у переконаннях щодо пошуку своєї унікальної ніши в освтньому просторі України!

      Видалити
  3. Дуже ДЯКУЮ ! Особливо за імпульс, який Ви створили у душі моєї дружини, яка цілуючи каже: "Я рада за вас" (як вчителька-колега так і не змогла чи не схотіла перейти на "ти").

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так і не зрозуміла - хто ВИ?
      Але саме це і є цінним...тут немає суб'єктивізму...
      Дякую ВАМ, з Новим роком!

      Видалити
  4. Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! Энергодар всегда впереди, и большая благодарность всему коллективу НМЦ и учителям Энергодара. Желаю и в следующем году радости творчества и успешной реализации ваших идей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Людмила Антонівно, дякую! Дякую за те, що завжди підтримуєте!

      Видалити
  5. Дякую, Наталіє Олександрівно за творчість, невгамовність, професійні "поштовхи" та цілеспрямованість! Бажаю Вам в Новому році нових ідей, сили для їх реалізації, міцного здоров'я та нових незабутніх подорожей!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за співпрацю, за повернення віри й довіри, за те, що не кидаєте на півдорозі! Дай Боже Вам любові та тепла, добра і затишку в оселі!!! З прийдешніми святами!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Щиро дякую за Ваші авторські, актуальні, методичні родзінки та поради! Бажаю Вам подальшого натхнення у реалізації нових креативних проектів!

    ВідповістиВидалити