понеділок, 4 березня 2019 р.

Цифрові технології у партнерстві з батьками


04.03.2019 у Науково-методичному центрі відбувся семінар-практикум "Онлайн-школа для батьків". У роботі семінару взаяли участь 27 педагогів: вихователі ДНЗ, вихователі-методисти, ЗДзВР, вчителі-предметники, вчителі початкових класів.

Що там було?...


Робота будувалася на активі - це допомогло мотивувати педагогів до діяльності, змусило подивитися на партнерство з батьками під різним кутом зору, приміряти на себе різні ролі, замислитись над тим, що можна змінити у своїй педагогічній практиці. Не  завжди було легко: важко було сфокусуватися на тому,  чим особлива ваша дитина і що педагог про це має знати?; якісна освіта очима батьків - це яка освіта?; ролі батьків в освітньому процесі - які?; переваги партнерства - в чому?


Як цифрові технології можуть допомогти у комунікації з батьками і допомагають вже сьогодні, Розповіла і показала е-середовище для батьків вихователь ДНЗ№8 Пшеничникова Г.М.
Отже, освоїти сервіс Classroom - не проблема, як "вдихнути" в нього взаємокорисний зміст - ось над чим доведеться поміркувати.


Шановні учасники семінару! Маю намір обробити результати нашого активу.
Результати читайте у завтрашньому пості на цьому блозі.

НАШ ФОТОАЛЬБОМ тут.... 


Фото із Facebook, яке корисне, як нагадування батькам, - це те, що індивідуально просили деякі слухачі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар