четвер, 20 вересня 2018 р.

Classroom і економія паперу в ДНЗ№8



       18.09.2018,  на мою думку, відбулася унікальна  подія в м. Енергодарі -  презентація віртуальної Виховательської ДНЗ№8, онлайн-користувачами якої стали 30 осіб. Уявіть собі, що модераторами веб-ресурсу є директор, вихователі-методисти, завгосп та медсестра садочка!

      Приємно спостерігати за процесом цифрового перетворення у роботі з інформацією цілого колективу на чолі з директором ДНЗ№8 Шорш С.Л. Пішов вже другий рік впровадження  системи управління інформацією засобами сервісів Google. Директор навчається сама і своїм прикладом спонукає і колектив до навчання.

    Які ж перші позитивні зміни відбулися з впровадженням Виховательської ДНЗ№8? Завгосп доповіла, що зекономили 28 упаковок паперу! Це те, що можна виміряти: побачити, порахувати, оцінити в грошах! Відбуваються якісні зміни і в обміні інформацією в ДНЗ№8.

    Думаю, що такі суттєві зрушення відбуваються й тому, що керівник вміє будувати партнерські стосунки у колективі.

Успіхів тобі "ВІРТУАЛЬНА ВЧИТЕЛЬСЬКА"!




2 коментарі:

  1. А как можно сэкономить бумагу через класс? Т.е это ресурс для обмена информацией, ее хранения и все? Мне кажется, что более эффектиной была бы работа с педагогами в классе.или я не знаю каких то интересных функций😕

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Справа в тому, що директор спочатку запустила систему управління інформацією в ДНЗ засобами сервісів Google.Упорядкувала інформацію за потоками, створила для цього інструменти, де можна спільно працювати суб'єктам діяльності в мережі...і перестала витрачати папір...перехід у В Виховательську дозволив ще скоротити витрати при взаємодії з вихователями (не буду про тонкощі). В Енергодарі ми цим займаємось ще з 2015року в системі. Дякую за коментар!

      Видалити