середу, 24 січня 2018 р.

Навички вчителя XXI століття

Агенти змін серед вчителів англійської мови!

      Мала за  велику честь відвідати 23.12.2018  двогодинний тренінг "Understanding 21 st Century Skills", який проводила для вчителів англійської мови Вовк О.В., керівник ММО вчителів англійської мови м.Енергодара. Це був вищий пілотаж майстерності тьютора тренінгу! Двогодинне англомовне середовище для спілкування вчителів з проблем навчання англійської у школі. 

     Хоча зовсім було все інакше! Всі учасники тренінгу перетворилися в учнів:   виконували інтерактивні завдання, постійно рухалися, переходили з однієї групи в іншу, обговорювали, малювали, моделювали, оцінювали - одним словом усе те, що повинно бути сьогодні на компетентнісно спрямованому уроці. 

     Цікаво було спостерігати за тим, як стираються грані між віком і досвідом вчителів. Молоді могли розкритись, не озираючись на поважний педстаж "метрів", а останні змушені були  тримати марку...

      На мою думку, така форма методичної роботи з педагогами набагато швидше і якісніше вплине  на формування у вчителів навичок навчання учнів XXI.

    Дуже важливо для вчителя, який ламає стереотипи в навчанні школярів, підтримка з боку колег і спільноти. Приємно, що Ольга Вікторівна знайшла її і в моїй особі. Надзвичайно рада за вчителя, який завжди вчиться і прагне висот! Готова і надалі співпрацювати!

Фотоальбом тренінгу



2 коментарі:

  1. Наталія Олександрівна! Дякуємо за підтримку та теплі відгуки! Вірю, що Ольга Вікторівна на цьому не зупиниться і ми знову станемо учасниками таких висококласних тренінгів!Вона щиро ділиться з колегами своїми знаннями!

    ВідповістиВидалити
  2. Вам Світлано респект! Ви чудова команда! Приємно, що Ви, вибачте на слові, "не скіглите", а розвиваєтесь!

    ВідповістиВидалити