середу, 12 квітня 2017 р.

Громадянська освіта та електронна демократія в навчальних закладах


Стартує Всеукраїнський проект «Громадянська освіта та електронна демократія в навчальних закладах»

У квітні 2017 року стартує Всеукраїнський проект «Громадянська освіта та електронна демократія в навчальних закладах», що сприятиме впровадженню стандартів і засад демократичного суспільства, формуванню у вчителів та молодих громадян ключових компетентностей ХХІ століття (соціальної, громадянської, інформаційно-цифрової).

Проект надасть школі необхідні знання та інструменти для активізації роботи в напрямку електронної демократії; допоможе стати центром громади та згуртувати навколо школи активних громадян.

Участь у Проекті є БЕЗКОШТОВНОЮ.

Всіх охочих, представників освітньої системи, громадськості та просто активних громадян запрошуємо реєструватись за посиланням: https://goo.gl/w5Z8lo

Також запрошуємо Вас долучитись до онлайн презентації проекту, що відбудеться 26 квітня з 14:00 до 15:30 на Освітньому порталі “Педагогічна Преса” за участі організаторів проекту та експертів в електронній демократії. Долучитись до перегляду можна в день трансляції на цій сторінці. Реєстрація для перегляду не потрібна. Згодом відео буде доступно в записі.

Немає коментарів:

Дописати коментар