четвер, 16 березня 2017 р.

Google-диск в управлінні ДНЗ



15 березня 2017р. для завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ відбувся семінар-практикум з теми: "Використання хмарних технологій в управлінні дошкільним навчальним закладом".

Матеріали семінару-практикуму

Формат семінару-практикуму передбачав застосування перевернутого навчання, щоб викликати у слухачів осмисленної участі у його роботі.

Попередня реєстрація учасників семінару проводилась з використанням Google -форми, де одночасно відбувалося й опитування слухачів. А результати (гістограми, таблиця відповідей) розглядалися, як приклад, для прийняття відповідного управлінського рішення.

Запропоновані для практичної роботи Google-таблиці ( “Реєстр _ДНЗ”, “ІКТ-компетентність педагогів ДНЗ") розглядалися як інструменти для здійснення моніторингу діяльності ДНЗ за певним напрямком. Слухачі вчилися працювати з таблицями у режимі спільного доступу; давали відповіді на коментарі.

Частково практичні завдання  слухачі семінару будуть виконувати дистанційно до 20.04.2017. Виконані завдання будуть використані керівництвом ДНЗ при здійсненні аналізу роботи за 2016-2017 н.р.

Шановні завідувачі та вихователі-методисти ДНЗ! Набуття Вами практичних навичок роботи з Google-таблицею,  Google-документом у режимі спільного редагування проводиться у мережі Ласковою Н.О., методистом НМЦ.


2 коментарі: