четвер, 16 лютого 2017 р.

Хмарні технології в освіті та управлінні школою


15 лютого 2017 р. на базі Науково-методичного центру було проведено обласний семінар-практикум "Науково-методичний супровід розвитку професійої компетентності фахівця в умовах реформування освіти. Хмарні технології в освіті та управлінні школою" для методистів РМК (центрів) та керівників ЗНЗ Запорізької області.

Матеріали семінару
Фотоальбом

Ключовим моментом семінару стало ознайомлення слухачів із міським освітнім проектом "Простір відкритої освіти". Проект розглядався як форма підготовки вчителя нової формації.

Відкритість проекту у питаннях висвітлення участі адміністрацій та вчителів шкіл у методичних заходах різних рівнів, дозволяє, без будь-яких звітів (для шкіл), проаналізувати: у якому напрямку, якими темпами, хто з керівників, їх заступників, вчителів шкіл нашого міста на практиці здійснює (особисто) кроки на шляху реформування освіти.

Успішність реалізації  проекту, на нашу думку,   забезпечує  тісна співпраця  методистів сектору інформаційного забезпечення та якості освіти,  програміста  НМЦ. Ми розуміємо один одного! Добре, коли працюєш у команді однодумців! Дякую Вам Ірино Арнольдівно та Олено Василівно!


   

Немає коментарів:

Дописати коментар