четвер, 24 листопада 2016 р.

Сучасне навчальне середовище

24.11.2016 Науково-методичним центром та учасниками міської творчої групи вчителів по створенню електронного навчального контенту Попковою О.П., вчителем початкових класів ЕНВК№5 та Кабаковою О.В., вчителем фізики ЕНВК№5 на базі ЕНВК№5 було проведено семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ міста.

У семінарі-практикумі взяли участь 2 методисти НМЦ та 23 заступники директора з НВР шкіл міста.

Матеріали семінару  для детальнішого ознайомлення.


В умовах реформування сучасної середньої освіти в Україні  актуальності набувають питання організації навчального середовища учня в умовах функціонування єдиного інформаційного простору в навчальному закладі.

На семінарі було  продемонстровано,  як вчителі міста створюють таке середовище вже сьогодні, не звертаючи уваги ані на матеріально-технічну базу, ані на відсутність навчально-методичного комплекса нового покоління.

На думку Савіної М.М., заступника директора ЕЗОШ№2, важливою умовою створення сучасного навчального середовища учня, все ж таки є особистість вчителя, який здатний розвиватися і привносити у шкільне життя цифрові технології, з якими їхні учні стикаються у щоденному житті.

Однак, немаловажним фактором появи нового навчального середовища учня в умовах функціонування інформаційного простору школи вже сьогодні, на думку Дмитрюк Н.Г, заступника директора  ЕЗОШ№4, без сумніву,  є команда адміністрації на чолі з її керівником.

Висловлюємо велику подяку  вчителям Попковій О.П. та Кабаковій О.В. та їх учням за отримане задоволення від їх спільної творчої праці! Дякуємо за відкритість і щирість!

Фотоальбом семінару

Немає коментарів:

Дописати коментар