пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Каталоги ЕОР дошкільного навчального закладу

11 листопада 2016 в НМЦ для вихователів-методистів та керівників ММО вихователів ДНЗ відбувся семінар-практикум з теми: "Створення електронних баз/каталогів ЕОР ДНЗ".


Живучи у світі цифрових технологій та змін, які відбуваються в освітньому процесі, актуальною стає питання: а яким власне освітнім контентом у навчанні та вихованні дошколят користуються сьогодні  вихователі, батьки? Як цифрові технології можуть допомогти систематизувати матодичні матеріали конкретного навчального навчального закладу, щоб донести їх до активних споживачів інформації: педагогів, батьків дошколят?

Презентація з теми. 


Використання сервісів хмарного провайдера Google у створенні  електронних катологів ресурсів дозволить не лише розширити до них доступ користувачів, а й призведе до значної економінії коштів та паперу  у кожному навчальному закладі!




Мета семінару-практикуму: створення банку даних електронних освітніх ресурсів (ЕОР) для використання з дітьми в дошкільних навчальних закладах та забезпечення  до них доступу вихователів та батьків.


Немає коментарів:

Дописати коментар