пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Управління інформаційними потоками в ЗНЗ засобами хмарних технологій


29.01.2016 в ЕЗОШ№2 відбувся семінар-практикум для керівників ЗНЗ та ПНЗ, заступників директорів з НВР та ВР з питань управління інформаційними потоками.

У семінарі-практикумі взяло участь 65 осіб, серед них: директор Науково-методичного центру, методисти НМЦ, спеціалісти відділу шкіл та позашкільних навчальних закладів, секретар управління освіти ЕМР, директори шкіл та позашкільних навчальних закладів, їх заступники з питань організації навчально-виховного процесу, з методичної та виховної роботи.

У рамках роботи семінару розглядалися методологічні аспекти управління інформаційними потоками в навчальному закладі, загальне керівництво мережевого обміну інформацією у роботі шкільної інформаційної служби, віртуальна вчительська та методичний кабінет як засіб мережевої комунікації адміністрації та педагогів ЕЗОШ№2.

На практичній частині семінару було представлено мережеві інформаційні середовища, створені за допомогою сервісів Google, директора школи та його заступників.

Окрім того, учасники семінару мали змогу ще познайомитися з новими онлайн-сервісами. Так рефлексія семінару здійснювалася з використанням cервісу padlet.com (безкінечна дошка), де учасники мали змогу в онлайні дати відповідь на ключове питання семінару «Подолання інформаційного хаосу у школі – міф чи реальність?». Підсумки семінару проводилися з використанням відео конференції сервісу Hangouts.

До матеріалів семінару можна перейти тут

Немає коментарів:

Дописати коментар