середу, 11 листопада 2015 р.

Плануємо разом!



10.11.2015 відбувся вебінар «План реалізації міського освітнього проекту «Простір відкритої освіти» в навчальному закладі», на який було запрошено адміністрації ЗНЗ, ДНЗ, ПНЗ,вихователів-методистів, керівників шкільних методичних об’єднань.
Перегляд ВЕБІНАРУ тут

У спільноті Google+ в заході зареєструвалися як такі, що "дивитимуться" - 51 особа; як такі, що "подумають" - 1 особа; як такі, що "запрошені, але не відповіли" - 41 особа; 10 осіб зареєструвалися для участі, але не з аккаунту gmail.com, і тому не змогли відвідати захід.

У вебінарі взяло участь 41 учасник (враховувалися лише ті, що зайшли з власного аккаунту на gmail.com). Приємно відзначити високу активність членів адміністрацій та керівників шкільних методичних об’єднань ЕЗОШ№2, ЕЗОШ№4, ЕЗОШ№7. Особисто у вебінарі взяли участь 2 керівники ЗНЗ та 6 завідувачів ДНЗ.

Успішно опановують хмарні технології разом з педагогами школи:
- директор ЕЗОШ№2 Воробйов Л.М. та команда завучів (Невтира О.М., Дашевська Л.М., Ворона В.А.) плюс ще 7 керівників шкільних методичних об'єднань;
- директор ЕЗОШ№4 Воробйова О.Д. та команда завучів (Дмитрюк Н.Г., Поваліхіна Л.Х., Анікіна О.Є., Єфімова Л.М.)

Отже, окрім методичних консультацій, які відбувалися в онлайні, учасники поступово набувають практичних навичок роботи у віртуальній спільноті Google+ та вчаться користуватися сервісом Hangouts для проведення віртуальних конференцій.

Уявіть, скільки часу було заощаджено при проведені заходу (тривав 50 хвилин)! Адміністрації ЕЗОШ№2 не треба витрачати час на додаткове інструктування керівників ШМО!


Ласкова Н.О., Самойлова І.А., методисти НМЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар