понеділок, 26 березня 2018 р.

Перспективи застосування Classroom



26.03.2018 у Науково-методичному центрі відбулося підсумкове заняття для учасників дистанційного курсу «Практикум. Classroom».

Матеріали заходу

Упродовж грудня 2017р. – лютого 2018р. вчителі-предметники, які викладають у 7 – 11 класах, мали можливість дистанційно навчатись за програмою «Практикум. Classroom».

Особливість такого тривалого навчання полягала у тому, щоб набуті під час навчання практичні навички почати використовувати у щоденній педагогічній практиці вчителі-предметники. Вчителі мали паралельно навчати користуватися середовищем Classroom декількох учнів, щоб потім ті допомогли навчити більшу кількість учнів.

Ще раз переконуєшся в тому, що успішний  методичний супровід вчителя можливий тоді, коли вчитель і методист знайшли одне одного! Мені пощастило навчати вчителів, які свідомо, без примусу рухаються уперед!

У процесі підготовки до заходу учням 11-го класу було поставлено завдання висловитися щодо доречності використання інтерактивного середовища у їхньому навчанні і, як виявилося, вони високо оцінюють рух вчительства у даному напрямку.

Що говорять учні про свій віртуальний КЛАС у презентації до заходу 

По завершенню заходу вчителі домовлялися, щоб дистанційні курси для вчителів не співпадали у часі!  Радію за таке вчительство м. Енергодара! Успіхів і творчого натхнення!

Ласкова Н.О., методист НМЦ



 


Немає коментарів:

Дописати коментар