понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Середовище для розміщення ЕОР з інформатики


24.10.2016 в Науково-методичному центрі відбувся семінар-практикум для вчителів інформатики міста з теми: “Електронні освітні ресурси (ЕОР) вчителів інформатики м. Енергодар”.

Семінар-практикум був проведений з метою надання методичної підтримки вчителям устворенні електронних баз навчального електронного контенту, який використовується педагогами у навчально-виховному процесі, та забезпечення до них доступу учнів.

У ході семінару вчителі познайомилися з термінологічним апаратом Положенням про електронні освітні ресурси (ЕОР), розглянули найкращі приклади діючих в освітньому просторі нашого міста, познайомилися із сервісом PowToon ( на прикладі рекламного ролика на ЕОР з ангійської мови).

Вчителі познайомилися «лонгрідом» - новим форматом подачі інформації. Розглянули можливості створення лонгрідів з інформатики за допомогою сервісу tilda.cc.

Керівник ММО вчителів інформатики Московська М.М. презентувала середовище для розміщення електронного навчального контенту вчителів інформатики міста, а Трубіцина А.Л. продемонструвала свою творчу лабораторію на ЗапоВікі, яку можна взяти як приклад розміщення та упорядкування персональних навчальних ресурсів вчителя.


Вчителі також познайомились з онлайновим підручником для 5 класу на MOODLE. Буяльська Т.А., вчитель інформатики ЕНВК№5, поділилася з колегами тим, як вона організовує роботу учнів та батьків з даним ресурсом.

Вчителі інформатики виявили зацікавленість тематикою семінару- практикуму.


Немає коментарів:

Дописати коментар