вівторок, 24 листопада 2015 р.

Десяті Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки «Виховуватися в моральному кліматі пам’яті»


    У м. Києві 21-22 листопада 2015р. відбулися
Десяті Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки «Виховуватися в моральному кліматі пам’яті» 21 - 22/11/2015

Простір відкритої освіти нашого проекту може стати простором, де вирішуються завдання гуманної педагогіки. Платформою, яка об'єднає зацікавлених педагогів, має стати лабораторія педагогічних інновацій  Віртуального університету "Інноватика та інновації"

Моральний клімат пам’яті – це створення Учителем, Вихователем, Батьками такого простору, в якому живуть Піднесені і Прекрасні Образи, здатні пробудити в душах наших учнів найкращі людські риси і спрямувати їх до самовиховання (Станіслав Крук, президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки (ВАГП), кандидат педагогічних наук, доцент, директор Центру інноваційної педагогіки та психології Хмельницького національного університету, Лауреат премії ім. Богдана Хмельницького, Лицар Гуманної Педагогіки).

У школу приходить і буде приходити нова техніка, сучасно обладнані класні кімнати, але школа завжди буде залежити від вчителя. Який вчитель, таке майбутнє школи. Ніяка реформа, стандарти, методики не можуть пройти повз вчителя (Ш.Амонашвілі)...

«Не виховуйте дітей, вони все одно будуть схожими на вас. Виховуйте себе.»






Немає коментарів:

Дописати коментар